Tinerii liberali Rădăuțeni în delegație la București pe 12 Februarie

Organizația Tineretului Național Liberal, filiala Rădăuți, a fost Miercuri, pe 12 Februarie 2020, într-o delegație la București. 13 Membri s-au deplasat de la Rădăuți la București sub coordonarea președintelui TNL Rădăuți, Tibeică Silviu-Cătălin și fostul viceprimar al Rădăuțiului Bogdan Loghin. Printre membrii prezenți în delegație se enumeră și Secretarul General TNL RădăuțiCenușă Andrei-Mihai și Secretarul General Adjunct TNL RădăuțiNeacșu Tudor-Eduard.

Delegația a fost organizată de către deputatul Dumitru Mihalescul, oferindu-le tinerilor liberali Rădăuțeni oportunitatea de a vizita sediul Partidului Național Liberal de pe Aleea Modrogan, Guvernul în Palatul Victoria și Palatul Parlamentului.

Prima oprire efectuată la sediul Partidului Național Liberal a fost presărată cu o surpriză, întrucât membrii TNL au avut ocazia de a sta alături de Robert Sighiartăusecretarul general PNL și de a comunica cu el diferite aspecte politice.

TNL-Radauti-cu-Robert-Sighiartau-si-deputatul-Dumitru-Mihalescul-la-Bucuresti

După vizita de la sediul PNL, tinerii liberali au fost primiți la Palatul Victoria și au avut ocazia de a vizita și de a afla o mulțime de lucruri interesante din interiorul acestuia.

Ulterior ziua s-a sfârșit cu vizita la Palatul Parlamentului loc în care tinerii au avut oportunitatea de a vizita foarte multe săli din Palat și de a afla informații despre construcția și istoria acestei locații.

În Palatul Parlamentului TNL Rădăuți s-a întâlnit cu președintele Tineretului Național Liberal, Mara Mareș și au avut șansa de a discuta liber cu aceasta și de a schimba impresii, asigurându-i de tot sprijinul în proiectele politice viitoare.

De asemenea tinerii liberali rădăuțeni au luat prânzul împreună cu deputatul Dumitru Mihalescul într-una din cantinele parlamentului.

TNL-Radauti-la-Guvern

Tibeică Silviu-Cătălin, președinte TNL Rădăuți:

“În calitate de președinte a organizației Tineretului Național Liberal filiala Rădăuți, nu pot să spun decât că sunt mândru de nivelul în care a ajuns organizația la doar un an și jumătate de la înființare și am alături de mine colegi foarte dedicați, muncitori și loiali partidului.

Această vizită la București ne-a determinat să dorim să muncim și mai mult și să avansăm în cariera politică ajungând în cele din urmă să avem oportunitatea de a face carieră politică într-una dintre aceste instituții și să fim sprijinul românilor de pretutindeni.

Dorim să îi mulțumim deputatului Dumitru Mihalescul întrucât a făcut posibilă această deplasare și a fost alături de noi pe tot parcursul evoluției organizației noastre.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *