#LoghinLaPrimărie

TOTUL PENTRU RĂDĂUȚI!


Bogdan Loghin, candidat PNL la Primăria Rădăuți, un tânăr de excepție, harnic, ambițios și responsabil, care își dorește să dezvolte municipiul Rădăuți alături de echipa sa.

Fiind fost primar interimar și fost viceprimar, timp de o perioadă de 3 ani, a acumulat experiența necesară pentru a asculta nevoile și cerințele cetățenilor. Pe parcursul mandatului său a reușit să implementeze foarte multe proiecte pentru prosperitatea rădăuțenilor, unul dintre cele mai notabile fiind renovarea statuii Bogdan Vodă din Rădăuți.

Bogdan Loghin este unul dintre cei mai potriviți candidați pe care îl poate avea municipiul Rădăuți, întrucât este unul dintre singurii candidați care are propria afacere, se bucură de o familie fericită și își dorește să își crească copii într-un mediu dezvoltat la standarde europene.

Mai mult decât atât este un om răbdător, comunicativ, sociabil de care te poți apropia și căruia îi poți exprima orice nemulțumire. Împreună cu echipa sa de consilieri pregătiți și motivați să rezolve problemele cotidiene ale cetățenilor vine cu o soluție viabilă și încearcă să o aplice în cel mai scurt timp.

PROIECTE


1.Creșterea calității serviciilor. Publice/Administrative prin digitalizare, transparență în cheltuirea banului public, consultarea societății civile în toate proiectele municipiului și prin atitudine corectă față de cetățeni, factorii economici și Diaspora (Eliberarea certificatului de urbanism în 48 de ore, iar a autorizației de construire în maxim 10 zile lucrătoare).

2. Accesarea tuturor resurselor financiare pentru o dezvoltate unitară a municipiului (Fonduri Europene - minim 40 mil euro, Guvernamentale, Județene, Buget local)..

3. Deblocarea şi accelerarea tuturor proiectelor de investiţii aflate în desfăşurare (școala nr. 6 Obor, Bazinul de înot, Grădinița Prichindelul, Programul apă-canal, Şoseaua de Centură etc.)

4. Asfaltarea străzilor care beneficiază de utilităţi şi extinderea rețelelor de apă-canal, gaz, pentru a putea finaliza asfaltarea întregului municipiu ( în special zona tolocii de sus și de jos).

5. Educatia - Prioritate 0 - investim în elevi şi promovăm un parteneriat echitabil cu părinţii acestora.

6. Extinderea, modernizarea iluminatului public şi dezvoltarea infrastructurii pietonale (extindere Strada Bogdan Vodă, Calea Cernăuți).

7. Sănătate pentru comunitate - Implementarea unui program strategic de dezvoltare pentru modernizarea Spitalului Municipal "Sfinții Cozma şi Damian"

8. Înfiinţarea unui centru performant si modern de sprijin şi îngrijire a copiilor diagnosticați cu tulburare de spectru autist.

9. Sistematizarea zonei centrale şi refacerea clădirilor din Centrul Vechi, prin aplicarea unui design arhitectural uniform (în parteneriat public privat).

10. Reabilitarea termică a fatadelor blocurilor pentru reducerea costurilor de întreţinere și pentru a promova un design urban modern.

11. Dezvoltarea şi promovarea turismului sportiv, ecumenic, cultural, crearea unei zone de agrement în parteneriat cu Herghelia Rădăuţi; sprijinirea Mănăstirii Bogdana şi a Templului Evreiesc.

12. Conectivitate urbană, prin crearea de sensuri unice, giratorii, intersecții semaforizate, căi de acces noi şi sistematizarea parcărilor.

13. Amenajarea tuturor spatiilor verzi şi crearea unor noi spatii de joacă pentru copii (zona tolocii de sus și de jos, zona vechiului Patinoar, zona Valea Seacă etc.)

14. Susţinerea tuturor activitătilor cultural-artistice si a tuturor ramurilor sportive care se desfăşoară la nivelul municipiului Rădăuţi; deschiderea tuturor bazelor sportive pentru utilizarea gratuită de către toţi rădăuțenii

15. Sustinerea antreprenorilor locali cu forţă de muncă calificată, prin sprijinirea învăţământului dual (Colegiul Tehnic Rădăuţi şi Colegiul Andronic Motrescu).

16. Crearea de piste destinate biciclistilor şi optimizarea trecerilor de pietoni..

17. Consultarea şi implicarea tinerilor în proiecte specifice, prin consiliul elevilor.

18. Înfiinţarea unei sore municipale, pentru ca Rădăuţiul să devină un oraș al florilor.